View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jun 19, 2018 8:18 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
[beta3] Building Health regen displays wrong console message 
Author Message
:/

Joined: Wed Apr 14, 2010 9:13 pm
Posts: 758
Location: Location: Location:
Reply with quote
Post [beta3] Building Health regen displays wrong console message
Whenever I build a health regen (regardless of util/res), it shows in the console "<name> has constructed a teleporter node" (or something incorrect).

_________________
<3 YOU TOO


Tue Apr 09, 2013 11:35 pm
Report this post
Profile
the All Out War 2 pro

Joined: Sun Mar 25, 2012 12:12 pm
Posts: 82
Reply with quote
Post Re: [beta3] Building Health regen displays wrong console mes
Planting beacons also occasionally does this, might be related to people leaving.

_________________
Konda wrote:
He's got diplomatic immunity.

Code:
[20:31] <Synert> so yeah thanks dusk
[20:31] <Synert> for accidentally setting him on my forums
[20:31] <Medicris> dying
[20:32] <Eric> we figure that's proper retribution for all the shit you do in-game :v
[20:32] <Dusk> hahaha
[20:33] <Eric> truly a fate worse than banning


Tue Apr 09, 2013 11:54 pm
Report this post
Profile

Joined: Fri Feb 17, 2012 4:02 pm
Posts: 178
Reply with quote
Post Re: [beta3] Building Health regen displays wrong console mes
Ye and mini too


Wed Apr 10, 2013 7:57 am
Report this post
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.