View unanswered posts | View active topics It is currently Thu May 23, 2019 11:00 pm



Reply to topic  [ 2 posts ] 
[Closed] "not showing lives" at sd and workaround 
Author Message

Joined: Fri Feb 17, 2012 4:02 pm
Posts: 178
Reply with quote
Post [Closed] "not showing lives" at sd and workaround
I cant find the existing thread for this one...

The "not showing lives" bug at sd is still frequently occuring. There were some console command to correct this, what was it?

Thanks.


Sat Jun 02, 2012 9:43 pm
Report this post
Profile

Joined: Wed Apr 14, 2010 4:34 pm
Posts: 1228
Location: Finland
Reply with quote
Post Re: "not showing lives" at sd and workaround
I redid the ticket system again for the next build, using a new system less prone to break. We'll see if that works.

There's aow_forcelivehud, which forces the hud to be shown, but I noticed it doesn't really help since the client is in the blank of the values (which is why it doesn't show the hud in the first place anyway).


Sat Jun 02, 2012 11:39 pm
Report this post
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.